Pravila privatnosti

Tko smo mi

Pružatelj usluge – Krilatica, obrt za edukaciju i savjetovanje, vl. Jasmina Brković.

https://tvojapricasporoda.com – web stranica u vlasništvu Pružatelja usluge.

Korisnik – svaka osoba koja web stranicu "tvojapricasporoda.com" koristi u svrhu dobivanja informacija.

Zaštita osobnih podataka

Upućuju se Krajnji korisnici da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje informacije tvojapricasporoda.com prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi zaštite osobnih podataka može nas kontaktirati putem e-maila.

Upućuju se Krajnji korisnici da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka. Pristupanjem ili uporabom ove mrežne stranice, Krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima zaštite osobnih podataka i načinima uporabe tvojapricasporoda.com internetske stranice.

Ukoliko se Krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o zaštiti osobnih podataka, upućujemo Krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi mrežnu stranicu tvojapricasporoda.com.

Ovu izjavu o zaštiti osobnih podataka tvojapricasporoda.com može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o zaštiti osobnih podataka u dijelu "Pravila Privatnosti" na mrežnoj stranici. Izmjene izjave o zaštiti osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na tvojapricasporoda.com.

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Zaštiti osobnih podataka. Nastavak uporabe ove mrežne stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da Krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjenih Pravila osobnih podataka.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila i drugih). Tvojapricasporoda.com ne prikuplja vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih izričito učinili dostupnima (na primjer, prilikom kontakta, ispunjavanja forme ili pretplate na newsletter), čime ste pristali na njihovo korištenje u za to navedenu svrhu.

Prikupljamo podatke koje nam pružite kod kupovine našeg proizvoda ili ispunjavanja upitnika – u takvim slučajevima popunjavate određena polja ili kliknete na određeni gumb i time nam dajete vaše osobne podatke.

Tvojapricasporoda.com koristit će vaše osobne podatke za potrebe tehničkog upravljanja mrežnom stranicom, analize preferenci, dostave individualiziranih ponuda te za potrebe komunikacije s vama.

Pretplata na elektroničko glasilo (newsletter)

Kada se posjetitelji prijave na neku od newsletter lista, prikupljaju se podaci poput imena, prezimena i email adrese (servis MailerLite). Podatke koje ste nam dostavili kako biste se pretplatili na newsletter koristit će se samo za tu svrhu.

Ako želite odustati od pretplate na Newsletter, na kraju svakog e-maila možete pronaći poveznicu za odjavu (engl. unsubscribe). Nakon što otkažete pretplatu, osobni podaci koje smo prikupili u tu svrhu prestat će se koristiti.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih mrežnih stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu mrežnu stranicu.

Ove mrežne stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na mrežnoj stranici.

Automatizirana obrada

Napominjemo kako se neki podaci (poput vrste mrežnog preglednika koji koristite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slični) obrađuju automatski prilikom pristupa mrežnoj stranici tvojapricasporoda.com. Navedeni podaci koriste se u svrhu procjene privlačnosti naše mrežne stranice.

Korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Mrežna stranica tvojapricasporoda.com koristi kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se privremeno pohranjuju na vašemu tvrdom disku, što našoj mrežnoj stranici omogućava prepoznavanje vašega računala prilikom sljedećeg posjeta.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe te za funkcioniranje svih značajki mrežne strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana tvojapricasporoda.com se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe mrežne stranice tvojapricasporoda.com. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na vašem mrežnom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe mrežne stranice tvojapricasporoda.com te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki mrežne stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Prava korisnika

Korisnici odlučuju koje podatke o sebi čini dostupnima. Ovim putem vas obavještavamo kako imate pravo povući pristanak u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da pošaljete e-mail na jasmina () tvojapricasporoda.com. 

Osim prava na povlačenje pristanka korisnici u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka imaju pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja, pravo na ograničenje obrade te pravo na prigovor.

Po primitku izjave o povlačenju pristanka za obradu podataka pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja pristanka. Sve obrade ili prijenosi sprovedeni do datuma povlačenja pristanka ostat će valjani.

Javi nam se

Dajem pristanak da se moji osobni podaci prikupljeni putem ovog obrasca obrađuju prema uvjetima definiranim u lele.hr Pravilima privatnosti.
Tvoja poruka je poslana. Javit ćemo ti se uskoro!
Dogodila se pogreška :( Probaj ponovo ili nam piši na doula@lele.hr